• Timisoara, Splaiul Tudor Vladimirescu 19A
  • Telefon: 0722.856.510

Christmas Party cu colegii

Se apropie sarbatorile de iarna si oricat ne-am stradui sa nu ne lasam afectati de spiritul acestora, fiecare dintre noi viseaza deja cu ochii deschisi la concedii, mese imbelsugate, distractie cu gasca de prieteni sau doar la relaxare si reincarcarea bateriilor.

Este momentul cand la serviciu de extrage „Secret Santa”, cand sefii ar trebui sa anunte ziua si locatia pentru petrecerea de Craciun organizata de firma si cand intregul spatiu de lucru miroase a scortisoara si a conuri de brad.

Suntem convinsi ca fiecare dintre dumneavoastra a participat la o asemenea petrecere organizata in perioada sarbatorilor… Si fiindca, in general, numarul angajatilor este destul de mare, de cele mai multe ori cheful a avut loc intr-o sala de evenimente.

Exista multe avantaje cand apelezi la o asemenea locatie.

1. In primul rand, pretul este mereu unul competitiv. Nimeni nu vrea sa cheltuiesca excesiv, dar toata lumea vrea sa se distreze.

2. Spatiul generos permite dans, organizarea de jocuri interactive si participarea tuturor la acestea simultan.

3. Meniul poate fi negociat, chiar personificat in functie de preferinte si „intolerante alimentare”.

4. Decorul salii poate fi ales tot de catre participanti, lucru foarte greu realizabil in cazul restaurantelor.

5. Fiind doar ei intre ei, fara alti ochi straini atintiti asupra lor, angajatii se vor relaxa si se vor distra mai bine decat in cazul in care petrecerea respectiva ar fi avut loc intr-un pub, club sau restaurant, in care ar fi deranjat probabil restul clientilor cu galagie si rasete.

V-am captat oare atentia? Speram ca da.

Daca doriti sa aveti parte de un Christmas Party la un alt nivel, daca sunteti multi, daca sunteti interesati si stiti cum sa va distrati, va asteptam la sala noastra de evenimente din Timisoara, special gandita pentru a satisface gusturi si activitati dintre cele mai diverse.

Va asteptam!

foto: freepick.com

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*