• Timisoara, Splaiul Tudor Vladimirescu 19A
  • Telefon: 0722.856.510

Corporate Team Building

Muncim cu drag si spor, cum se spune, dar viata fiecarui om se invarte, fie ca vrem sau nu, in jurul locului de munca. Norocosii au parte de locuri de munca unde merg cu placere, unde colegii au devenit prieteni, iar atmosfera este una calda si familiala. Pentru altii insa, locul de munca este muntele lui Sisif, ori, mai plastic, o metafora a absurditatii traiului uman.

Indiferent de catagoria din care faceti parte, locurile de munca moderne, in special cele din cadrul corporatiilor, vin la pachet si cu asa numitele „team building”-uri. Conceptul este unul mai mult decat binevenit: petreceri sau excursii de cateva zile, organizate pentru toti angajatii, ori pentru un anume departament, in cadrul carora, acestia ajung sa se cunoasca mai bine si sa lege prietenii durabile. Munca, oricat de extenuanta, devine in acest fel suportabila si chiar placuta.

Salile de evenimente sunt locuri ideale pentru organizarea acestui tip de petrecere corporate. In primul rand, acestea sunt mari, suportand uneori sute de potentiali angajati. In al doilea rand, aceste sali asigura servire ireprosabila, meniuri personalizate, intimitate si atmosfera. Si nu in ultimul rand, suficient spatiu pentru dans sau jocuri de echipa.

Programul este flexibil, asa ca puteti organiza petrecerea in orice zi a saptamanii si la orice ora convenita cu participantii.

Dar, mai mult decat orice, preturile sunt competitive iar raportul calitate/ pret este unul foarte apreciat si cautat. Asa ca, daca aveti de organizat o asemenea petrecere si sunteti in pana de idei, sala noastra de evenimente va sta la dispozitie si va asteapta cu oferte de nerefuzat.

Va asteptam!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*