• Timisoara, Splaiul Tudor Vladimirescu 19A
  • Telefon: 0722.856.510

Implinesc 18 ani si vreau un majorat memorabil!

Orice adolescent ajuns la varsta majoratului incepe sa-si ameninte parintii cu aceasta propozitie cu mult timp inainte de fericitul eveniment, pe principiul „bate saua sa priceapa iapa”. Si chiar daca acestia par in prima faza neimpresionabili, ajung indubitabil „sa se dea pe brazda”. Ce parinte nu face orice pentru a-si vedea copilul fericit?

 

Vremurile sunt foarte diferite astazi. Pe vremea domniilor lor, majoratul insemna o petrecere in sufrageria blocului, cu sandwishuri triunghiulare, Brifcor, Pepsi Cola (pentru cei norocosi) si muzica ascultata la casetofon.

In zilele noastre insa, majoratul a devenit o petrecere ce concureaza la modul cel mai serios cu botezul. Rude, colegi de clasa, colegi de la alte clase, prietenii de la bloc, prietenii de la cursurile de inot, tenis, echitatie sau sah… Toti devin parte componenta a listelor de invitati.

Cum ar mai putea o biata sufragerie sa-i cuprinda pe toti?

In acest scop, dar nu numai, o sala de evenimente este locul ideal. Spatiul permite ca toata lumea sa aiba parte de o egala atentie, permite ca parintii si invitatii acestora sa se pozitioneze separat de tineret, pentru ca primii sa nu fie obligati sa asiste la discutii mult prea spumoase pentru urechile dumnealor.

O sala de evenimente asigura, pe langa spatiul generos si serviciile ireprosabile (de cele mai multe ori), atmosfera aceea de „chef memorabil”, de care tanarul adult a tot pomenit in ultimul an… O adevarata binecuvantare pentru parinti.

Raportul calitate/ servicii-pret inclina de cele mai multe ori in favoarea parintilor, acestia putand decide impreuna cu sarbatoritul meniul, decoratiile, pozitionarea meselor si programul servirii felurilor de mancare. Si dragi parinti! La finalul petrecerii nu veti sta 3 ore sa spalati un munte de vase, pahare si tacamuri… Nu. Singura dumneavoastra „cazna” va fi de a burdusi masina cu cadourile si florile primite de dragul dumneavoastra odor, flori si cadouri ce vor conferi sufrageriei dumneavoastra aerul festiv de care probabil, va este atat de dor.

La multi ani!

 

foto: freepick.com

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*