• Timisoara, Splaiul Tudor Vladimirescu 19A
  • Telefon: 0722.856.510

Sa petrecem Sfantul Valentin cu stil

Poporul roman pare ca nu are o problema sa imprumute sarbatori de la altii, dar de departe, cele americane sunt preferatele tuturor.

Si pe buna dreptate. Cine nu doreste un prilej de a-si sarbatori sentimentele alaturi de persoana iubita? Intr-o lume in care goana dupa asigurarea traiului cotidian ne inghite toata energia si rabdarea, este nevoie de un „pit stop”, de un prilej de a ne incarca bateriile pentru viitoare batalii emotionale din restul anului.

Sarbatoarea Sfantului Valentin (Valentin’s Day) este un asemenea moment: te imbraci frumos, iei persoana iubita de mana, inchizi telefonul mobil (ideal!) si mergi sa iei masa intr-un cadru special amenajat de altii, pentru ca tu si aceasta sa aveti parte de momente fauritoare de amintiri pentru o viata.

Exista multi dintre noi care spun ca o cina romantica in intimitatea casei este mai mult decat suficienta. Si de cele mai multe ori da, este exact ce trebuie. Dar pentru aceasta, nu trebuie sa asteptam ziua Sfantului Valentin! Mai bine spus, haideti sa fie aceasta sarbatoare o data pe saptamana…

Cand vine totusi 14 februarie, va sfatuim sa iesiti din casa. Vrem sa va convingem ca aveti nevoie de aceasta iesire.

Imbracati-va elegant si mergeti in locuri dragi dumneavoastra, fie ca este vorba de pub-ul in care v-ati cunoascut, ori de pizzeria de la colt, unde cu siguranta veti da de alte cupluri prietene si distractia va fi la cote maxime.

Daca vreti ceva cu totul deosebit insa, mergeti la o sala de evenimente pentru Valentine’s Day.

Aici veti avea parte de un decor adecvat, de surprize si oferte din partea casei, de muzica buna si de o atmosfera pe masura. Personalul va avea grija sa va simtiti regeste, relaxarea si buna dispozitie fiind garantate. Lasati-va alintati si alinati de un vin rosu bun si de mancaruri alese. Un real preludiu pentru o seara de neuitat alaturi de persoana iubita.

Va asteptam!

foto: freepick

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*